PUK SVØMNING NØRREBRO

Vi har fokus på gode manerermanerer og godt kammeratskab

og vi ser det som en vigtig del af et fornuftigt samvær, at man behandler hinanden ordentligt og med respekt. 

Om PUK Svømning Nørrebro

PUK Svømning Nørrebro mødes fast hver tirsdag i tidsrummet fra kl. 15.30 til 18.00. Vi holder til i svømmehallen ved Institut for Idræt på Nørre Allé. Svømmehallen består af et stort bassin med vipper og skamler, samt et mindre bassin, som oftest bruges til forskellige boldspil og vandlege.

Vi forsøger at inddrage de bolig sociale helhedsplaner på Nørrebro – ved at finde unge egnede personer fra nærmiljøet samt forældreinddragelse undervejs.

En typisk tirsdagstræning starter med 5-10 minutters opvarmning, hvilket enten sker på bassinkanten eller i vandet. Af og til får drengene selv lov til at stå for opvarmningen. Dernæst svømmes der i 25-30 minutter, og efter tilfredsstillende indsats bliver der således plads til “fri leg”. Dernæst en tur i sauna og dagen afsluttes med lidt hygge og enten kage, mad og en sodavand.

Hver 4. tirsdag laver vi et særligt arrangement som fx en tur på gokartbane, i klatreskov, på netcafé eller en tur i biografen.


praktisk information

I klubben

De unge mennesker undervises af mentorerne i svømning – det er ikke et must at de unge kan svømme, men det er et must, at de ikke er bange for ophold i svømmehal.

De unge mennesker skal være selvkørende – de skal selv kunne transportere sig til svømmehallen og komme til tiden. Præcision er et vigtigt element i at deltage i PUK svømning.

møde info

Vi mødes tirsdage fra
kl. 15:45-18:00.

Nørre Alle 51
2200 Kbh N.

målgruppe

I PUK svømning er målgruppen af unge fra ca. 12 år til det fyldte 18 år.

sæson

Vi mødes som udgangspunkt hele året med forbehold for jul og sommerferie.

kontakt

For spørgsmål eller input,

kontakt: Christian Klinke

Email: ve9w@kk.dk
Tlf: 5149-4896