PUK SVØMNING NØRREBRO

Vi har fokus på gode manerermanerer
og godt kammeratskab

og vi ser det som en vigtig del af et fornuftigt samvær,
at man behandler hinanden ordentligt og med respekt. 

Om PUK Svømning Nørrebro

PUK Svømning Nørrebro mødes fast hver tirsdag i tidsrummet fra kl. 18.30 til 20.00. Vi holder til i svømmehallen ved Institut for Idræt på Nørre Allé. Svømmehallen består af et stort bassin med vipper og skamler, samt et mindre bassin, som oftest bruges til forskellige boldspil og vandlege.

Vi tænker helhedsorienteret i forhold til de unge – derfor inddrager vi lokalsamfundet med Helhedsplan Nørrebro, Folkeskolerne i lokalområdet samt ressourcer omkring de unge – bl.a. deres forældre og evt. kontaktpersoner Vi ønsker at finde egnede unge fra nærmiljøet som ikke har en fritidsaktivitet og som har brug for et socialt fællesskab med gode værdier og voksne som kan spejle sig i. Forældreinddragelsen er løbende med dialog møder og orienteringer.

Vi starter vores tirsdagstræning med 5-10 minutters opvarmning, hvilket enten sker på bassinkanten eller i vandet – de unge piger kan blive inddraget ved gode forslag til opvarmning. Dernæst svømmes der i 25-30 minutter, og efter tilfredsstillende indsats bliver der således plads til “fri leg”. Svømmehallen har vi alene i en time – der er stor fokus på indlæring, god adfærd og leg. Oftest afsluttes træningen og den hyggelige time med sauna, hvor store og små emner diskuteres bredt blandt de unge og mentorerne. Aftenen slutter med hygge – oftest med fokus på en sund snack i form af frugt eller lignende.

Der arrangeres løbende aktiviteter ved siden af svømningen – vi inddrager de unge i planlægningen, hvor der f.eks. arrangeres rundbold i Fælled Parken eller kulturelle oplevelser i nærmiljøet eller biograftur med mentorerne. Forældre, ressourcepersoner og helhedsplan Nørrebro orienteres om dette, så de samme kan støtte op om de sociale aktiviteter ved siden af svømning for PUK Nørrebro.


praktisk information

I klubben

De unge mennesker undervises af mentorerne i svømning – det er ikke et must at de unge kan svømme, men det er et must, at de ikke er bange for ophold i svømmehal.

De unge mennesker skal være selvkørende – de skal selv kunne transportere sig til svømmehallen og komme til tiden. Præcision er et vigtigt element i at deltage i PUK svømning.

møde info

Vi mødes tirsdage fra
kl. 18:30-20:00.

Nørre Alle 51
2200 Kbh N.

målgruppe

I PUK svømning er målgruppen af unge fra ca. 12 år til det fyldte 18 år.

sæson

Vi mødes som udgangspunkt hele året med forbehold for jul og sommerferie.

kontakt

For spørgsmål eller input,

kontakt: Christian Klinke

Email: ve9w@kk.dk
Tlf: 5149-4896