PUK-MOTOCROSS

“Der er ingen tvivl om, at motocross er en sport, der i den grad har fat i de unge mennesker”

Sporten kræver, at drengene samarbejder og hjælper hinanden, hvilket de hurtigt finder ud af.

Om PUK-Motocross

Der er typisk mellem 8-10 drenge i aktiviteten fra forskellige steder i København og med forskellige baggrunde hver især. Sporten kræver, at drengene samarbejder og hjælper hinanden, hvilket de hurtigt finder ud af. Selve banen er fantastisk at køre på med masser af udfordringer på den lange tur rundt på en omgang. Når vi træner er vi alene på banen.

Når vi skifter til mountainbike fortsætter sporten faktisk ind i vinteren. Motoren er blot skiftet ud med ”benmuller”. Vi har tolv mountainbikes i en fin kvalitet. Teknik og balance anvendes på samme måde på mountainbike som på crosseren.

Der bliver kørt på baneområdet, men også i terrænet uden for banen på Fælleden, som har vist sig at være temmelig udfordrende. Hver mountain-biker bliver udstyret med kraftigt forlys/kørelys inden afgang. Herefter kører vi typisk halvanden til to timer alt efter vejrliget. Drengene elsker det og har haft en fed tur når de kommer tilbage, selvom det virker som om, at der er flere lektier der skal laves i vinterhalvåret. Her spiller vejret sikkert en rolle inden de tager af sted.

Efter aktiviteten pakkes der sammen på stedet og låses af. Instruktørerne kører retur til resp. afdelinger. Der vaskes tøj, rengøres filtre, bestilles reservedele. Dagens aktivitet tales igennem og mail sendes evt. til andre instruktører, hvis der ikke er overlap til næste tirsdag.


PRAKTISK INFORMATION

banen

Når der køres motocross, kører vi på 125 cm 2-takts maskiner. Dem vedligeholder og rengør vi hver tirsdag efter endt træning og gør dem klar til næste træning. Alle hjælper til.

Alt tøj og udstyr leveres af PUK. PUK vasker også tøjet, hvis nødvendigt efter hver træning. Aktiviteten slutter for drengene kl. ca. 1900.

Det eneste, som medlemmet selv skal sikre sig er ulykkesforsikring, hvis uheldet er ude. Børnene skal desuden selv sørge for at møde frem.

MØDE info

Vi mødes tirsdage fra 
15:00-19:00

Amager Motocross Bane
Ved Slusen 2
2300 KBH S

målgruppe

Målgruppen er børn fra
ca. 12-18 år.

Det er en fordel hvis børnene ikke bor alt for langt fra cross banen m.h.t. transport

sæson

Vi kører i perioden fra 1. tirsdag i april og frem til sidste tirsdag i oktober. Herefter skifter vi over til Mountainbike som vi kører gennem vinteren måske krydret med en biograftur, en tur på cafe og lignende

kontakt

For spørgsmål eller input, kontakt os på:

Tlf: 61 14 86 05 
Email: KBH-PUK2@politi.dk