PUK-GOKART

“Det eneste krav er at vores medlemmer skal møde op og ønske at lære at køre gokart og gerne have en interesse i at skrue på gokartene”

På banen har vi til gengæld alt udstyr, hjelme, dragter,
gokarts og meget mere.

Om PUK-Gokart

PUK-Gokart mødes fast hver onsdag hele året, dog med forbehold for et par uger i forbindelse med jul og sommerferie.

I sæsonens første tre måneder beskæftiger vi os hovedsageligt med maskinernes vedligeholdelse, hvilket jo er en stor del af at være medlem af PUK-Gokart, og hvor vi forsøger at lære medlemmerne vigtigheden i at passe godt på såvel værktøj som gokarts.

I aktiviteten arbejder vi også på, at medlemmerne får skabt et godt indbyrdes sammenhold. Vi har haft stor succes med at fastholde flere af vores medlemmer fra de var 12 år til deres fyldte 18 år.

PUK-Gokart starter sæsonen op på vores værksted, som er en del af et tidligere hospital på Østerbro, som venligst udlånes af Københavns kommune.

I løbet af foråret starter sæsonen op for gokartkørsel udendørs, med maskiner og medlemmer, som er i TOPFORM.

Københavns gokart bane på Amager er en stor del af PUK-Gokart, særligt på grund af deres gode faciliteter og et klublokale med omklædningfaciliteter.

praktisk information

banen

På banen har vi alt udstyr, hjelme, dragter, gokarts osv. Det eneste er at vores medlemmer skal møde op og ønske at lære, at køre gokart og gerne have en interesse i at skrue på gokartene. Det er ingen hemmelighed, at vores medlemmer får god indsigt i at skifte dæk, olie, skrue på dem osv. Nogle af vores medlemmer er gået videre i lære, som mekanikere. 

møde info

Vi mødes onsdage fra 16:00-20:00.

Kraftværksvej 10
2300 KBH S


Bus 37 kører lige til døren.

MÅLGRUPPE

Vi søger nye medlemmer mellem 13-18 år, med interesse i fart, røg og lugten af brændt gummi…
Og gerne nogle som vi kan fastholde i flere år!

sæson

Vi er på banen sidst i marts frem til slutningen af oktober. Derefter er vi i værkstedet “Kapellet” på Østerbro ved Svanemøllen.

Kontakt

For spørgsmål kontakt:
Nicolai Lenchler Pedersen

Email: NPE002@politi.dk