PUK-SJÆLØR BOULEVARD

“I vores aktivitet sætter vi pris på det gode sammenhold“.

Og det er især hyggeligt, når vi sammen spiser den mad, som drengene selv har tilberedt sammen med en af instruktørerne.

Om PUK-Sjælør

I PUK Sjælør kører aktiviteten hele året. Aktiviteterne er ret brede, da vi bruger forskellige aktiviteter i København og omegn. Blandt andet kan nævnes: Fodbold indendørs og udendørs, svømmehaller, strandture med spil, badning og grill, mini golf indendørs og udendørs, bowling, biograf, hygge i klublokalerne på PG. Her bliver der gået til ”stålet” ved bordtennisbordet, samt ved air hockey- og bordfodbold bordet. Der spilles endvidere Play station 4, hvilket også er et kæmpe hit.

Vi har også større ture til BonBon Land, Sommerland Sjælland og juleafslutning med gokart.

Medlemmerne har været fra 11 år til 18 år. Vi har haft den bedste erfaring med drenge fra samme område og samme aldersgruppe. Det er desuden vores indtryk, at alle de drenge, vi har og har haft, er meget glade for at være i PUK klubben.

praktisk information

Klubben

I PUK-Sjælør har vi glæde af at kunne gøre brug af en gymnastiksal på Kirsebærhavens Skole. Her kan vi blandt andet spille fodbold, basket og hockey. Hver anden uge benytter vi os af PUK klubben, som ligger på politigården.

møde info

Vi mødes torsdage fra kl.
15:00-18:00.

Vi aftaler med hvert hold, hvor vi mødes.

målgruppe

Målgruppen er børn fra ca. 12-18 år. Beklædning efter aktivitet.

sæson

Vi mødes som udgangspunkt hele året med forbehold for jul og sommerferie.

kontakt

For spørgsmål eller input, kontakt: 
Steffen Madsen

Email: SDM001@politi.dk
Tlf: 61550980 / 40776948